Binnenhuisbekabeling

Bent u net van provider overgestapt, verhuisd of veranderd uw thuis situatie? Het komt steeds vaker voor dat er meerdere tv of internet aansluitingen bij moeten komen, of dat huidige aansluitingen niet meer voldoen aan de huidige standaarden. Heeft u wel eens blokjes in het beeld op uw tv? Of ontvangt u bepaalde zenders helemaal niet meer? Functioneert uw internet verbinding niet optimaal?

Elke provider geeft aan dat u even de apparatuur moet resetten of uw bekabeling moet controlleren. Resetten van de apparatuur is in de praktijk echter geen oplossing voor uw internet of tv probleem. Veelal is er iets aan de hand met de coax of utp installatie in uw woning/bedrijfspand.

Wij beschikken over kennis, ervaring en de juiste materialen om uw installatie op norm af te leveren. Zo gebruiken wij voor coax installaties uitsluiten Kabelkeur materialen welke door de partijen Ziggo en Caiway erkend zijn. Voor utp installaties gebruiken wij de juiste materialen welke aansluiten op het project, in een woning kan dat Cat 5 of Cat 6 kabel zijn, in een bedrijfspand speciaal gecertificeerde en dus brandvertragende utp kabel.

De oplossing ligt dichterbij dan u denkt. Heeft u storingen aan uw tv of internet installatie? Neem gerust contact met ons op, wij lossen dit op!