Wij werken met

uitsluitend vooraanstaande merken

 
 

'Omada’ is Grieks voor ‘team’ en illustreert de ambitie van TP-Link om één geïntegreerde, softwarematige netwerkoplossing te ontwikkelen.
En dat is met Omada SDN zeker gelukt. Omada SDN is het nieuwste managementplatform van TP-Link. Met Omada SDN kunt u uw access points, switches, gateways en cloud controllers beheren, installeren, configureren en troubleshooten vanuit één centraal dashboard. Om het nog mooier te maken, kunnen veel van de oude netwerkcomponenten toegevoegd worden aan een Omada SDN netwerk.


'UniFi’ is een vooruitstrevend merk van Ubiquiti. UniFi heeft haar naamsbekendheid gemaakt met functies als Fast Roaming en mesh techniek.
Veel hotels en restaurants in Nederland zijn hiermee voorzien. Ubiquiti was ten opzichte van Ruckus en Aruba het merk voor de low-budget markt. UniFi heeft in de loop der jaren ook een video, voip en access productlijn opgezet. Waarvan vooralsnog alleen wifi en video in Nederland ingezet wordt. Ook UniFi heeft haar eigen SDN Controller, waarmee je vrijwel alles in je netwerk kunt regelen.

Om onze klanten te kunnen bieden waar zij om vragen, werken wij geregeld met de volgende merken:

 
Thuiswerk Actie