Onze merken


Om onze klanten te kunnen voorzien van een passende oplossing werken wij met diverse merken, elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

Omada: een Wi-Fi oplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is

TP-Link biedt met Omada een draadloze netwerkoplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is. De access points uit de Omada-serie zijn gemakkelijk te beheren via de Omada Cloud Controller, de Omada Software Controller en de intuïtieve Omada-app. Hiermee zijn gebruikers in staat om volledige Omada-netwerken remote te beheren. Bovendien zijn de Omada access points uitgerust met captive portal opties. Doordat SMS- en Facebook-authenticatie ook mogelijk is, wordt het voor gasten nog makkelijker te verbinden met uw Wi-Fi netwerk.
 

UniFi: een Full managed merk voor zowel WiFi als Security

De UniFi lijn van Ubiquiti voorziet elke particulier en klein zakelijk van goede oplossingen, of het nu gaat om wifi oplossingen, of beveiligde netwerken op campings, ook kan UniFi u voorzien van een degelijk camera systeem. Al deze oplossingen zijn te beheren vanaf uw smartphone, tablet of pc.
 
 

Ruckus: Inovatie van bekabelde en draadloze technieken

Ruckus is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur voor high-end draadloze oplossingen. Dankzij de gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.
 

TP-Link: Een vooruitstrevend merk op zowel de particuliere als de zakelijke markt

TP-Link is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur. Door het hoge gebruiksgemak, de krachtige prestaties en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding is TP-Link marktleider op de consumentenmarkt en wint het snel terrein op de zakelijke markt.
 
 

EnGenius: Krachtig bereik voor het SOHO- en MKB-segment.

EnGenius biedt een veelzijdig portfolio aan indoor en outdoor access points en switches. De access points van zijn multifunctioneel en kunnen hierdoor ook ingezet worden als client router, client brigde, repeater en WDS repeater. De switches maken het eenvoudig om een groot draadloos netwerk te installeren en te beheren. Dankzij het brede aanbod is er voor elke locatie wel een geschikte oplossing te bieden. De access points en switches van EnGenius zijn onder te verdelen in de EnSky-serie en Cloud-serie.
 
Neem nu contact op