Software Defined Networking (SDN) met cloudtoegang

Met het SDN-platform van Omada (Software Defined Networking) kunnen netwerkapparaten worden geïntegreerd, zoals access points, switches en gateways, voor 100% gecentraliseerd cloudbeheer. Omada creëert een uiterst schaalbaar netwerk, dat volledig via één interface kan worden beheerd. De naadloze bekabelde en draadloze verbindingen zijn perfect geschikt voor hotels, het onderwijs, retail, kantoren enzovoort.
 

Probleemloos gecentraliseerd beheer

100% gecentraliseerd cloudbeheer van het gehele netwerk vanaf verschillende locaties dat wordt bestuurd via één interface — altijd en overal.

Eenvoudige en intelligente netwerkbewaking

Met het gebruiksvriendelijke dashboard kunt u eenvoudig de realtime netwerkstatus bekijken; netwerkgebruik en verdeling van het verkeer controleren; logboeken over de netwerkconditie waarschuwingen voor abnormale gebeurtenissen en meldingen ontvangen; of zelfs belangrijke gegevens opvolgen voor betere bedrijfsresultaten.

 
 

Uitgebreide beveiliging voor het gehele netwerk

Betere bescherming van de privacy van gebruikers
TP-Link Omada scheidt de netwerkbeheergegevens van gebruikersgegevens. Het verkeer van gebruikers gaat niet via de cloud, zodat de privacy van gebruikers beter wordt beschermd.

Uitgebreide beveiliging voor het gehele netwerk

Voldoende beveiligingsfuncties
Een krachtige firewall en geavanceerde beveiligingsfuncties helpen om het netwerk en de gegevens te beschermen.

Extra gebruiksgemak met de Omada app

Met een tik op uw telefoon kunt u overal ter wereld de status van uw volledige netwerk bekijken.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Bel: 036 8080558
Mail: verkoop@wifi-installatie.nl