Thuis werken tijdens COVID-19

Sinds de uitbraak van de Covid-19 epidemie geldt een streng advies om uitsluitend thuis te werken, tenzij het beroep het niet anders toe laat. Van zowel medewerkers als werkgevers vergt dat het nodige schakelen.

Providers kunnen de vraag veelal niet aan, medewerkers komen veelal niet tot de juiste oplossing, werken vaak met losse wifi routers, range extenders etc. allemaal met als doel, een goed dekkend netwerk te realiseren, echter wel met de nodige verstoringen in hun netwerk.

Wij kunnen in zowel opdracht van werkgevers als medewerkers goede passende oplossingen realiseren. Wij denken ook mee in het inrichten van een goede werkplek thuis. Daar waar kabels getrokken moeten worden, zorgen wij dat deze getrokken worden. Uiteraard kunnen wij ook een combinatie bieden van opdracht van werkgever, wat naar wens van medewerker wordt uitgebreid.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis advies op locatie

Wij kunnen op afspraak een advies en schouw afspraak inplannen t.w.v. € 75,- waarin we de situatie opnemen hoe de woning is gebouwd, wat voor obstakels er zijn en interferentiebronnen er zijn om een zo goed mogelijk advies te geven wat er nodig is om het doel te bereiken.

Naar aanleiding van ons advies en schouwbezoek sturen wij u een offerte voor een passende oplossing. Indien u akkoord met de afname van een systeem van minimaal 4 wifi punten in huis inclusief montage en configuratie, nemen wij de kosten van het advies en schouwbezoek voor onze rekening.

Indien u een systeem nodig heeft van 6 of meer wifi punten, en u gaat akkoord met onze offerte daarvan, krijgt u niet alleen het advies en schouwbezoek van ons, maar ook een gratis router.

Advies en schouwafspraak

Uitsluitend via onderstaand formulier kunt u gebruik maken van de thuiswerk actie
* Verplicht veld
Thuiswerk Actie