UniFi Oplossingen


Ubiquiti
Ubiquiti Networks ontwerpt, produceert en levert innovatie oplossingen voor
draadloze breedband toepassingen. De producten van het bedrijf omvatten
producten zoals de Bullet, NanoStation en vele andere toonaangevende producten
in de branche. De producten worden door een intern team ontwikkeld rond
kerntechnologieën zoals het AriOS besturingssysteem en Frequentie
Freedom-technologie (100MHz tot 10GHz).
Marktontwikkeling
De groeiende markt voor spraak, video en datacommunicatie heeft de vraag naar breedband oplossingen wereldwijd opgedreven. Terwijl bekabelde netwerken al lang succesvol zijn voor deze toepassingen, zijn bekabelde netwerken niet altijd even eenvoudig aan te leggen. In de laatste jaren zijn ongelicenseerd draadloze breedband netwerken aantrekkelijk geworden om in deze situaties toch oplossingen te kunnen bieden.
Ubiquiti zijn de makers van professionele wifi netwerken
De UniFi reeks van Ubiquiti bestaat niet meer alleen uit de populaire accespoints, tegenwoordig worden er ook producten voor routing/switching, camerabeveiliging en VoIP telefonie met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die we gewend zijn van Ubiquiti.
Met UniFi® de perfecte WiFi oplossing binnen handbereik
WiFi Installatie is leverancier en installateur van UniFi® oplossingen van Ubiquiti Networks. Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface. UniFi®AP, Unifi Video en mFi® zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met honderden indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

 
 
 
 
 

Maak een afspraak

Wij komen op afspraak bij u langs om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en een plan op te stellen.
 
Neem nu contact op