UniFi Service Abonnementen

Wifi Installatie werkt met het merk Ubiquiti. De UniFi WiFi punten, Routers en Switches worden naar keuze geïnstalleerd, geconfigureerd, geüpdatet en gemonitord door onze servers, die in een datacenter staan, of lokaal via een eigen controller. Iedere klant heeft de keuze uit een aantal opties. De UniFi Controllers zijn bereikbaar via een website en met een app voor Android en iPhone/iPad.

Lokaal met eigen controller of via de Cloud servers van Wifi Installatie

Bij de installatie van UniFi apparatuur heeft de klant zelf de keus om te bepalen of men een lokale eigen controller wilt op locatie, of via de servers van Wifi Installatie in de cloud. Het voordeel van onze servers is dat men zelf niet hoeft te kijken naar updates, en dat het beheer volledig centraal wordt geplaatst, ook handig icm VPN tussen meerdere locaties. Daarnaast worden er constant back-ups gemaakt en kunnen we eenvoudig een configuratie terug draaien bij problemen. Plus doen we aanpassingen aan de controller wanneer nodig.

UniFi en WiFi

Medewerkers en gasten lopen continu in en uit. Met UniFi WiFi beweegt het wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen of tegen de muur. Zo kan iedereen altijd en overal online zijn. Handig én een extra service die past bij deze tijd. UniFi WiFi is een beveiligd en betrouwbaar zakelijk netwerk én een apart gastennetwerk in één. Bezoekers genieten van gratis WiFi terwijl de bedrijfspoort veilig dicht blijft.
Ons abonnementen aanbod:

Hieronder vindt u een overzicht van de service abonnementen die wij bieden, na aanschaf en installatie/configuratie van de nodige apparatuur:
 
 
- UniFi via Wifi Installatie Cloud controllers
- Abonnement tot 3 UniFi apparaten
- 1 Adres
- Apart Gasten netwerk
- Automatische updates
- Aanpassingen mogelijk op afstand, met korting
 
 
- UniFi via Wifi Installatie Cloud controllers
- Abonnement tot 6 UniFi apparaten
- 1 Adres
- Apart Gasten netwerk
- Automatische updates
- Aanpassingen mogelijk op afstand, met korting
 
 
- UniFi via Wifi Installatie Cloud controllers
- Abonnement tot 50 UniFi apparaten
- Maximaal 2 Adressen
- Apart Gasten netwerk
- Automatische updates
- (optioneel) Hotspot Login d.m.v. coupons
- Aanpassingen UniFi mogelijk op afstand (Fair Use)
 
De klant krijgt bij het UniFi Professioneel service abonnement altijd een e-mail en alert bij een storing aan één van de UniFi apparaten. Men dient vervolgens zelf actie hierop te nemen. Lukt het niet? Dan kun je ten alle tijden een email sturen naar onze support afdeling.

Zonder abonnement

Bij UniFi zonder abonnement blijft WiFi werken, maar worden er geen updates automatisch geïnstalleerd, word de verbinding niet 24/7 in de gaten gehouden en krijgt men geen korting op eventuele ondersteuning. Uitsluitend geschikt bij één Unifi Accespoint.

Betalingen

Betalingen voor alle abonnementen kan per maand of per jaar. Meer informatie over de verschillende UniFi apparatuur vind je hier.

UniFi Mobiele App

Installeer, Configureer en Manage met de UniFi app voor iOS en Android:

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, mits anders aangegeven! Prijzen zijn per maand bij 12 maanden contract.
android
apple
Neem nu contact op