Wat wij doen...

(Predictive) Site Surveys

Bij elke installatie aanvraag van een WiFi systeem maken wij altijd een WiFi advies op basis van een plattegrond. Dit noemen wij een Predictive Site Survey. Hierbij kijken wij naar oppervlakte, isolatie van ruimtes maar ook naar klantbehoefte.

Afgezien van een WiFi advies op basis van plattegrond kunnen wij ook de mogelijkheid op locatie Site Surveys te verrichten. Een Site Survey is een meting voordat er aanpassingen en nadat er aanpassingen aan het netwerk zijn gedaan. Dit is uitsluitend noodzakelijk in complexe project situaties.

 

Wifi Lease

Als je een tijdelijke woning of bedrijfsruimte betrekt heb je geen zin in dure investeringen.

Ook als je niet in één keer een behoorlijke investering wilt doen in een goede WiFi installatie.

Met de WiFi Lease oplossingen denken wij graag met u mee naar een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Ook bij WiFi Lease verzorgen wij de gehele installatie, worden de wifi punten op de stategische plaatsen gemonteerd, en wordt het netwerk 24/7 gemonitord en up to date gehouden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte

 

Back-Up Internet

Bent u aan het verbouwen, heeft u schade in uw hoofdkabel van uw coax, glasvezel of koper verbinding?

Bent u op zoek naar een backup oplossing voor uw restaurant, hotel, winkel of praktijk? Wij kunnen op aanvraag passende back-up oplossingen bieden voor uw internet en telefonie verkeer. Deze zijn gebasseerd op verschillende netwerken, er is dus altijd een passende oplossing.

 

Kabels trekken

Bent u aan het bouwen, verbouwen of veranderd uw situatie? En moeten er kabels getrokken worden? Wij trekken voornamelijk internetkabels van de categorieën 5,6 en 7. Daarnaast trekken wij ook Kabelkeur gecertificeerde kabels door uw woning of bedrijfspand. Elke klus is anders. Wij gebruiken uitsluitend de juiste materialen.

Ons motto hierin is, het moet bij onze klant net zo geweldig werken als bij ons!

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Internet & TV Installatie

Heeft u van uw provider een installatiepakket ontvangen, en kunt of wilt u deze niet installeren? Wij begrijpen wel dat de installatie van een tv en of internet pakket niet voor iedereen is weg gelegd. In tegenstelling tot een Doe het zelf installatie, kunnen wij u direct op locatie voorzien van handige tips & trics voor een nog mooiere kijk en luister ervaring.

Bij de installatie van een tv en of internetpakket komt vaak meer bij kijken dan u denkt, bij de installatie komt vaak ook bij kijken dat er kabels getrokken moeten worden. Nou wilt u deze natuurlijk netjes afgewerkt hebben in uw woning. Denk aan bijpassend schakelmateriaal, kabelgoten indien nodig etc. Wij verzorgen al deze werkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op, en wij ontzorgen uw gehele installatie van A tot Z

Wij installeren ook de WiFi oplossing van uw provider!

 

Binnenhuisbekabeling

Bent u net van provider overgestapt, verhuisd of veranderd uw thuis situatie? Het komt steeds vaker voor dat er meerdere tv of internet aansluitingen bij moeten komen, of dat huidige aansluitingen niet meer voldoen aan de huidige standaarden. Heeft u wel eens blokjes in het beeld op uw tv? Of ontvangt u bepaalde zenders helemaal niet meer? Functioneert uw internet verbinding niet optimaal?

Elke provider geeft aan dat u even de apparatuur moet resetten of uw bekabeling moet controlleren. Resetten van de apparatuur is in de praktijk echter geen oplossing voor uw internet of tv probleem. Veelal is er iets aan de hand met de coax of utp installatie in uw woning/bedrijfspand.

Wij beschikken over kennis, ervaring en de juiste materialen om uw installatie op norm af te leveren. Zo gebruiken wij voor coax installaties uitsluiten Kabelkeur materialen welke door de partijen Ziggo en Caiway erkend zijn. Voor utp installaties gebruiken wij de juiste materialen welke aansluiten op het project, in een woning kan dat Cat 5 of Cat 6 kabel zijn, in een bedrijfspand speciaal gecertificeerde en dus brandvertragende utp kabel

De oplossing ligt dichterbij dan u denkt. Heeft u storingen aan uw tv of internet installatie? Neem gerust contact met ons op, wij lossen dit op!

 

Smarthome & Domotica

Steeds meer huishoudens bevatten Hue lampen, Sonos speakers, Camera's, Airco's, Slimme deurbellen en ga zo maar door.

De installatie en configuratie van steeds meer SmartHome & Domotica oplossingen laten klanten steeds vaker over aan een installateur omdat ze er gewoonweg niet uit komen. Wij helpen u graag uit de brand.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, en wij denken mee in een goede oplossing!

Alarm & Beveiliging

Iedereen wil zich veilig voelen in huis en of op kantoor, een alarm installatie, camera installatie of een toegangscontrole systeem kan daar een goede invulling op geven.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste merken die er zijn, en zorgen ten alle tijde voor up-to-date kennis niveau om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Wij bieden ook periodiek onderhoud aan deze systemen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, en wij denken mee in een goede oplossing!