Deel gemakkelijk je WiFi met gasten

Bezoekers vragen tegenwoordig steeds vaker naar het WiFi wachtwoord. Dat is immers tegenwoordig een eerste levensbehoefte. Wij willen het makkelijker maken om je WiFi netwerk met wachtwoord te delen, door middel van onze WiFi QR generator!

Hoe maak ik een WiFi QR-code aan?

Vrijeenvoudig. Je vult in het formulier op deze pagina de naam van het WiFi netwerk en het wachtwoord in. Je kiest eveneens voor de ingestelde WiFi beveiligingstype, meestal is dat WPA (WPA2 / AES) en druk op “Genereer”. Vervolgens krijg je de zelfgemaakte WiFi QR code te zien. Die kan je opslaan, klik met de rechtermuisknop “opslaan als” en onthoud de locatie en naam van de QR code.

Wi-Fi Kaarten / Bordjes

Indien de behoefte ernaar is, kunnen wij u voorzien van geheel ontworpen reclame uitingen waarop de benodigde Wi-Fi QR code in verwerkt is, denk daarbij aan welkomst fly-ers, visitekaartjes of diverse bordjes voor op hotelkamers of in bungalows. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

De WIFIPAS

Hoe vervelend is het om op elke smartphone of tablet het wifi wachtwoord in te toetsen.
Met de WIFIPAS scant de gebruiker eenvoudig (eenmalig) de QR-code met de smartphone of tablet, om verbinding te maken met het WiFi-netwerk. Hiermee voorkomt u frustraties bij eventuele typfouten.
Opgelet: Indien u geregeld het wachtwoord wijzigd, wijzigd ook de QR Code en wachtwoord op de WIFIPAS. Dat houdt dus in dat u bij elke wijziging een nieuwe WIFIPAS zult moeten aanvragen.

Vraag naar de mogelijkheden!