Waarom kiezen voor Beveiliging?

Steeds vaker is er vraag naar oplossingen voor beveiliging, signalering en opvolging van inbraak, brand en of lekkage situaties. Daarbij komt er steeds meer vraag naar een integratie mogelijkheid met woning en of bedrijfspand automatisering, denk hierbij aan aansturing van verlichting, rolluiken, hoofdkraan van uw waterleiding. Wij bieden naast inbraakbeveiliging ook oplossingen voor videobewaking, smarthomes, branddetectie en overstromingspreventie.
 

De toepassing van onze oplossingen zijn voor vrijwel alle toepassingen geschikt, zowel draadloos als bekabeld:

Waarom Ajax Systems?

Ajax Systems is een internationaal technologisch bedrijf en Europa's grootste fabrikant van beveiligingssystemen. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen voor videobewaking, smarthomes, branddetectie en overstromingspreventie.

Het productportfolio omvat 135 draadloze en bekabelde apparaten voor beveiliging en automatisering. Op dit moment beschermt Ajax meer dan 2.5 miljoen gebruikers in 169 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft 3.000 specialisten in dienst.

Het wereldwijde succes van het bedrijf is te danken aan zijn innovaties en bedrijfseigen technologieën zoals Jeweller, Wings, en OS Malevich; de algoritmen LISA, SmartDetect, HazeFlow, de JetSparrow-technologie en 38 patenten voor uitvindingen en ontwerpen. Onze uitstekende software in combinatie met onze krachtige hardware heeft de perceptie van beveiligingssystemen voor gebruikers en professionals in de sector voorgoed veranderd.

Het versterken van de technologische kracht van Oekraïne en het onbenutte potentieel van haar getalenteerde ingenieurs ontketenen zijn de belangrijkste missies van het bedrijf. De ontwikkeling van apparaten en technologieën wordt gemanaged door onze O&O-afdeling, deze bestaat uit vier teams: Systeem, Apparaat, Automatisering en QA. De O&O-ingenieurs werken in kantoren in Kyiv, Lviv en Vinnytsia.

De productie van Ajax Systems vindt plaats in drie fabrieken, waarvan twee in Oekraïne en één in Turkije.

Tegelijkertijd handelt het bedrijf volgens de ISO 14001-norm waardoor de productie een minimale impact heeft of het milieu. De keuze van onderdelen voor het produceren van een Ajax-apparaat wordt bepaald of de producent aangeeft te voldoen aan de RoHS-vereisten.

We ontwikkelen lokale teams omdat we inzien dat lokale experts de specifieke kenmerken van hun markt het beste begrijpen. Het bedrijf heeft wereldwijd vertegenwoordigers, waaronder in Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië en Zuid-Afrika. Ons bedrijf is een verhaal van Oekraïens succes, een land met ongelooflijke kracht en energie.

Het bedrijf ontstond met revolutie en oorlog op achtergrond. Daarom is veerkracht de hoeksteen van ons DNA en is strijden tegen het kwaad door het creëren van de beste beveiligings- en automatiseringsapparaten de onwrikbare missie van Ajax.