WiFi Oplossingen

 

Ruime Woning - Amstelveen


Situatie:
Na veel frustraties en irritaties dat de provider hun wifi belofte niet waar kon maken heeft onze opdrachtgever contact met ons opgenomen voor een passend advies en een goede oplossing.

Harde eisen:
Overal stabiele WiFi in huis. Gehele wifi oplossing gebasseerd op WiFi 6

Werkzaamheden:
Trekken van meerdere netwerk kabels. Plaatsen van een controller, router, switches, 5 wifi 6 accesspoints, waarvan 1 punt op mesh. Netjes afgemonteerd waar nodig met platte gootjes. Configureren en opleveren van het algehele netwerk. Leveren van maandelijkse service t.b.v. Updates.

 
 

Ruime Woning - Assendelft


Probleem:
Huis van 3 verdiepingen met veel stenen/betonnen vloeren en muren en grote afstanden. Ondanks veel moeite en hoge uitgaven aan de beste en meest recente meshapparatuur steeds een slechte en instabiele verbinding.

Gevraagde oplossing:
Opdrachtgever wil af van gedoe en een professionele aanpak voor een stabiel WiFi netwerk en internettoegang voor privé- en werkgebruikt. Ook behoefte aan een stabiele IoT verbinding voor veel smart apparaten (oa 5 smart tvs en meer dan 20 devices zoals airco, Hue, Ring, Bosch Easy Control & smart radiators, Zonnepanelen ). Verder behoefte om support en onderhoud van de installatie te ontzorgen.

Werkzaamheden:
Wij hebben meerdere UTP als COAX kabels getrokken bij dit project. Ondanks verstopte leidingen er in geslaagd de leidingen onzichtbaar weg te werken. Op bovenste verdieping access point uit het zicht geplaatst. Wij hebben een controller, router, 3 switches, 5 Wi-Fi punten (waarvan 1 op mesh) gemonteerd. De algehele configuratie en opleveren van het algehele netwerk.

Resultaat:
Stabiele wifi en 100% internetsnelheid door het hele pand bij gelijktijdig gebruik.

 
 

Bedrijfsverzamelpand - Rijswijk


Situatie:
Voor een lokale service provider hebben wij een algeheel netwerk ingericht met router, switches, accesspoints. Hier is gebruik gemaakt van CAT6 bekabeling, volledig glas backbone.

Harde eisen:
Backup opties bij uitval ISP, elke unit geisoleerd ten opzichte van elkaar, WiFi en bekabelde opties per bedrijfsunit, per unit abbonement met eigen beperkingen kunnen regelen, Toekomstgericht, zoveel mogelijk 5Ghz dekking

Werkzaamheden:
Schoonmaken van bestaande patchkasten. Rangschikken van kabels en apparatuur. Montage van Router, 24 switches, 96 access points. Configureren algehele netwerk. 24/7 monitoring, activatie, deactivatie abbonementen

 
 

Ruime Villa - Amstelveen


Situatie:
Onze opdrachtgever heeft na de aankoop van zijn ruime villa direct contact met ons opgenomen, omdat de woning in ruime opzet is gebouwd, en het een vereiste is dat er voldoende en stabiele WiFi zou komen. Wij hebben tijdens de afwezigheid van onze klant zo zorgvuldig mogelijk onze werkzaamheden uitgevoerd.

Harde eisen:
Overal WiFi in huis. Zowel een coax als utp als WiFi netwerk opleveren. Woning is ingericht op basis van 5Ghz dekking.

Werkzaamheden:
Plaatsen van een patchkast, router, switches, 8 accesspoints. Netjes monteren van wall wifi punt. trekken van kabels zowel coax als utp. Configureren en opleveren van het algehele netwerk. Leveren van maandelijkse service t.b.v. Updates.

 
 

Ruime villa met bedrijfsruimte - Bussum


Situatie:
Nadat onze opdrachtgever de woning gekocht had en gestart was met de renovatie, zijn wij benaderd. Het netwerk wordt zowel privé als zakelijk gebruikt, en een vereiste is dat het voornamelijk veilig moet zijn. Daar hebben wij natuurlijk gehoor aan gegeven.

Harde eisen:
Goede WiFi dekking in huis, integratie van camera, intercom en alarm systeem. Gescheiden netwerken.

Werkzaamheden:
Montage van een patchkast, afmonteren van alle bekabeling, installeren modem provider. Plaatsen van router, switch, patchpaneel, controller e.d. Montage van 10 wifi punten. Levering van maandelijkse service en onderhoud.

 
 

Ruime villa - Amstelveen


Situatie:
Voor een CEO van een bekende voedselketen hebben wij op zeer korte termijn een WiFi netwerk opgeleverd. De woning wordt gebruikt voor het gehele gezin, maar er is ook een kantoorruimte ingericht. De WiFi en bekabelde opties waren hier erg belangrijk.

Harde eisen:
Goede WiFi op kantoor boven, Basic WiFi voor de rest van de woning

Werkzaamheden:
Trekken van kabels. Montage van Switch, 3 wifipunten. Installatie Ziggo apparatuur aan ons systeem.

 
 

Luxe villa - Blaricum


Situatie:
Onze opdrachtgever heeft een mooi opgezette nieuwbouw villa gekocht met een ruime bijgebouw. De wens was overal goede WiFi dekking in de woning voor het gehele gezin.

Harde eisen:
Goede en stabiele WiFi dekking, waar de provider het niet kan leveren.

Werkzaamheden:
Plaatsen van een patchkast. Trekken van enkele kabels. Afmonteren van alle utp kabels. Montage van Switches en wifipunten. Montage van wifipunt op meubel. Configureren van het algehele netwerk. Maandelijks update service.

 
 

Twee-onder-één kapwoning - Amstelveen


Situatie:
Voor onze opdrachtgever hebben wij een goed dekkend wifi netwerk opgeleverd, voor hem en zijn gezin.

Harde eisen:
Veilig kunnen internetten, probleemloos kunnen streamen. Goede dekking in huis.

Werkzaamheden:
Trekken van kabels. Montage van switch en wifi punten. Configuratie van algeheel systeem. Inmiddels is onze opdrachtgever verhuisd en is het systeem in bezit van de nieuwe bewoner, welke erg aangenaam verrast was van de kwaliteit van onze service.